Εταιρεία

 πλησιάζει τα 50 χρόνια η ιστορίας της εταιρείας ''Σουηδός''

H εταιρεία Σουηδός ιδρύθηκε πριν από σχεδόν 50 χρόνια εν έτει 1974, μεταλαμβαδεύοντας την γνώση και την εμπειρία στην τρίτη γενιά σήμερα, σκοπό της είναι να διακούει την βιομηχανία στον χώρο των κοπτικών εργαλείων.

 Σήμερα οι χιλιάδες πελάτες της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, είναι η ζωντανή απόδειξη πως η σκληρή προσπάθεια στο πέρασμα του χρόνου βρήκε την ανταπόκριση που της αξίζει.

  Η εταιρεία ακολουθώντας με συνέπεια μια στρατηγική διαρκούς αναζήτησης νέων πρωτοποριακών προϊόντων, ως επίσης και συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών, με την συνεχή ανανέωση των εργαλείων και μηχανών κατεργασίας, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της η εταιρεία ‘’Σουηδός’’ καταφέρνει να διανύει απρόσκοπτα την πορεία της, με συνεχή θετικά και οικονομικά αποτελέσματα.

 Έχοντας οικοδομήσει μόνιμες συνεργασίες με τους οίκους:  (LENOX, STARK, OMAS, LEUCO,  BESSEY, κλπ ) η Σουηδός αποτελεί σημείο αναφοράς στον χώρο τον κοπτικών εργαλείων.

 Η εταιρεία αποτελείται από δύο άρρηκτα συνδεδεμένους τομείς:

 Τμήμα εμπορίας και διάθεσης σε ολόκληρη την Ελλάδα, όλων των προϊόντων που εκπροσωπεί,

 Τμήμα  παροχής υπηρεσιών, όπου τεχνικοί ειδικά μετεκπαιδευμένοι σε συγκεκριμένους κατασκευαστικούς οίκους του εξωτερικού, με την χρήση μηχανημάτων τελευταίας γενιάς (τεχνολογία CNC) προσφέρουν την αξιοπιστία στο service που τόσο έχει ανάγκη η αγορά, κάνοντας χρήση των εργαλείων της εκάστοτε δουλείας της .

 Βασικός και απαρέγκλιτος στόχος της εταιρείας ‘’Σουηδός’’ παραμένει η συνεχής εφαρμογή πρωτοποριακών ιδεών, με σκοπό την διάθεση νέων προϊόντων και την διαρκή αναβάθμιση των τεχνικών υπηρεσιών που τελευταία 46 χρόνια προσφέρει ανελλιπώς, στηρίζοντας τους χιλιάδες πελατών της στην Ελληνική επικράτεια.

 Στόχος της εταιρείας είναι η συνεχής εφαρμογή πρωτοποριακών ιδεών με σκοπό την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας. 

Εγγραφείτε στο newsletter
ΣΟΥΗΔΟΣ | Αγίου Ιωάννου 5 | T.K. 564 29 - Ευκαρπία | Θεσσαλονίκη - Ελλάδα
T. 2310 681179 | T. 2310 683256
Copyright © souidos.gr All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.